Welkom, hier vind je alle informatie over Maria Rustoord Ingelmunster.

Contacteer ons

Waar vind je ons?

Maria Rustoord vzw
Weststraat 53,
8770 Ingelmunster

Maria Rustoord Ingelmunster is vrij centraal gelegen in de bebouwde kom van de gemeente. Tegelijk ligt het woon- en zorgcentrum in een oase van rust, ingebed in een aangelegd park en aan de achterzijde aansluitend op de beukendreef.

Bus

De bushalte bevindt zich vlak naast het woon- en zorgcentrum. Ingelmunster kent twee belangrijke buslijnen, namelijk: lijn 68a (Roeselare – Izegem – Ingelmunster – Anzegem) en lijn 68b (Kortrijk – Tielt). In de daluren is er om het uur een verbinding. In de piekuren is dit om het half uur.

Trein

Het station ligt op ongeveer 1 km afstand van het WZC en is zeer gemakkelijk bereikbaar. Om het uur is er een aansluiting richting Brugge en Kortrijk.

Auto

De Weststraat is éénrichtingsverkeer. Als u van het centrum komt, rijdt u via … Als u van Izegem komt, rijdt u in de juiste richting en passeert u Meubelen Astrid. Maria Rustoord ligt 50 meter verder, aan dezelfde kant (rechterkant).

Parkeren

Er is een eigen parking aan de achterkant van het woon- en zorgcentrum. Er is plaats voor … wagens. Je kan deze bereiken via een private weg die vlak naast het WZC loopt. De parking van de service flats (rechts van het WZC) is voorbehouden voor bewoners en bezoekers van de flats.
Er is ook een gratis openbare parking op het Sint-Amandsplein. Daar is plaats voor … wagens. De parking ligt slechts op 50 meter van het WZC.