Welkom, hier vind je alle informatie over Maria Rustoord Ingelmunster.

Contacteer ons
Bezoekregeling vanaf maandag 7 september 2020

BY IN Geen categorie On 7 september 2020

Beste Familieleden,

Wij mailen u net voor het weekend met relatief goed nieuws. Gisteren kregen wij vanuit het Agentschap Zorg en Gezondheid aangepaste algemene principes inzake de bezoekregeling. Gelijktijdig kregen wij ook het bericht vanuit het Agentschap dat de drempelwaarde inzake COVID-19 besmettingen in de gemeente Ingelmunster is overschreden. Rekening houdend met deze communicatie hebben wij onderstaande bezoekregeling uitgewerkt voor de week van 7 september tot en met 13 september.

  • Er is terug elke dag bezoek mogelijk voor alle bewoners en dit tussen 15u. en 19u.
  • Bezoek is toegelaten op de kamer en buiten in de tuin of op het terras. Bezoek in de gangen, leefruimtes en zithoeken is momenteel nog niet toegelaten omdat de nodige afstand tussen verschillende bubbels niet kan gegarandeerd worden. Het cafetaria blijft omwille van diezelfde redenen nog gesloten.
  • Bezoek op de kamer is mogelijk met vijf personen die tot dezelfde bubbel behoren (cfr. Nationale veiligheidsraad)
  • Bewoners mogen het WZC verlaten indien de basisrichtlijnen inzake hygiëne en veiligheid kunnen gegarandeerd worden.
  • Er worden geen babbelboxen meer georganiseerd.

Bij het betreden van het WZC is het verplicht om u als bezoeker te registreren, uw handen te desinfecteren en steeds een mondneusmasker te dragen (ook op de kamer, de tuin en het terras). Bij weigering kan u als bezoeker de toegang tot het WZC ontzegd worden.

Gezien deze zeer soepele bezoekregeling en het feit dat de drempelwaarde in Ingelmunster werd overschreden vragen wij heel uitdrukkelijk om uw persoonlijke verantwoordelijkheid heel serieus te nemen en de kleine inspanningen die we vragen, zoals het dragen van een mondneusmasker, te respecteren.

Print Friendly, PDF & Email

SHARE THIS ON:

2 weken ago / Reacties uitgeschakeld voor Bezoekregeling vanaf maandag 7 september 2020

7

SEP

No

Comments

Geert_WZCMR_I