Welkom, hier vind je alle informatie over Maria Rustoord Ingelmunster.

Contacteer ons
Bezoekregeling vanaf 19 oktober 2020

BY IN Geen categorie On 20 oktober 2020

Beste Familieleden en bezoekers,

Zoals verwacht werden vrijdag 16 oktober verstrengingen van de coronamaatregelen aangekondigd door onze overheid. Voor ons woonzorgcentrum betekent dit een aanpassing van de bezoekregels. Vanaf maandag 19 oktober kan er slechts 1 geregistreerde bezoeker per kamer op bezoek komen. Deze persoon blijft voor ten minste 14 dagen dezelfde. Gezien de beperkte oppervlakte van een kamer worden alle contacten beschouwd als “nauwe contacten”.

Bezoek is toegelaten elke dag van 15u tot 18u met uitzondering van de woensdag. Op woensdag is er geen bezoek mogelijk. Mogen wij nogmaals met aandrang vragen de bezoekuren te respecteren. Telkens u belt om het WZC binnen te komen of te verlaten wanneer de deuren dicht zijn moeten onze zorgmedewerkers hiervoor hun dienst verlaten tijdens zorgmomenten. Indien bezoekers zich herhaaldelijk niet aan de regels kunnen houden dan zullen wij in het belang van onze bewoners en medewerkers bijkomende maatregelen moeten treffen.

Vanaf deze week zullen de babbelboxen terug opgestart worden. De praktische uitwerking hiervan zal door onze ergotherapeuten gecommuniceerd worden via Familienet.

Niet noodzakelijke verplaatsingen buiten het woonzorgcentrum zijn momenteel niet toegelaten. Wandelen op het domein van het WZC is wel mogelijk.

Indien u specifieke vragen heeft over deze bezoekregeling dan kan u steeds contact opnemen met de directie of uw hoofdverpleegkundige.

Wij hopen dat iedereen ondertussen de ernst van de situatie kan inschatten en zich strikt houdt aan de opgelegde maatregelen.

Deze bezoekregeling zal geëvalueerd worden na 14 dagen maar kan ten allen tijde aangepast worden al naar gelang de situatie.

Print Friendly, PDF & Email

SHARE THIS ON:

2 maanden ago / Reacties uitgeschakeld voor Bezoekregeling vanaf 19 oktober 2020

20

OKT

No

Comments

Geert_WZCMR_I