Aandacht voor:

Welkom, hier vind je alle informatie over Maria Rustoord Ingelmunster.

Contacteer ons

Aandacht voor

Naast het basisaanbod van goede zorg en persoonlijke begeleiding, trachten wij ook aandacht te hebben voor dat ietsje meer. Zo neemt kwaliteitszorg een belangrijke plaats in in het algemeen beleid van de organisatie.

Wij voldoen niet alleen aan de minimale wettelijke vereisten maar streven naar een dienstverlening op maat van elke oudere. We zetten actief in op voortdurende kwaliteitverbetering en zorgvernieuwing. Zo ontwikkelden we specifieke fingerfoods voor bewoners met kauw- en slikproblemen. Ook bouwden we een eigen thuisbegeleidingsdienst uit voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Een aangename woonomgeving is belangrijk voor onze bewoners en gebruikers. De laatste 10 jaar werd het woonzorgcentrum volledig vernieuwd en verder uitgebouwd met diverse nieuwbouwprojecten. Zo kunnen we iedereen ontvangen in een nieuwe, moderne maar toch huiselijke omgeving.

Onze medewerkers en talloze vrijwilligers worden ook niet vergeten. Naast de aandacht voor een aangename werkomgeving worden onze medewerkers en vrijwilligers individueel gecoacht en op regelmatige basis bijgeschoold.